Rrēfen 30 Vje,qarja: U Martova Ne Durres Dhe Kam Dy Fëmijë,Por Endeme Samiun Sepse E Ka…

Rrēfen 30 Vje,qarja: U Martova Ne Durres Dhe Kam Dy Fëmijë,Por Endeme Samiun Sepse E Ka…

Nuk mundja t’I ndaja sytë dhe nuk mundja t’i r ezistoja ëmbëlsisë tënde ndaj meje, sjelljes së mirë dhe përshtypjes e të qe nit njeri.U martuam, lindëm

2 fëmijë dhe dashuria vetëm se bëhej më e fortë.Çdo ditë më bëje krenare me sjelljet dhe kujdesin si bashkëshort, por…kjo nuk zgjati. Që nga sht atzënia e dytë, unë si grua, kisha ma ll pë rqafimin tënd ….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.