Përgatisni këtë pije dhe do të jeni të papërm bajtshëm në se,S

Përgatisni këtë pije dhe do të jeni të papërm bajtshëm në se,S

Të gjithë meshkujt që kanë pr obleme me e re ksionin ose duan të rrisin p erformancën e tyre se k suale, duhet të dinë se ka disa ushqime të caktuara që janë shumë të mira në këtë aspekt. Nuk është nevoja të shkosh në farmaci për të blerë V ia gra,kur shumë thjeshtë mund të përgatisësh vetë i laçe natyrore.Po pyesni veten se si mund të bëhet vetë Vi a gra? Lëngu i shalqirit është “v ia gra natyrale”, sipas shkencëtarëve. Kjo, pasi am inoa cidet në të ndihmojnë përmirësimin e qarkullimit të gj akut dhe gjithashtu vitamina C në këtë frutë është e mirë për meshkujt i mpot entë.…

Më poshtë do ju tregojmë dy receta me bazë pikërisht lë ngun e shalqirit.Receta 1Përbërësit:¼ shalqi;1 limon;1 shegëPërgatitja:Futini të.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…