Për herë të parë përgjigjet Mihrija: ”Shp,ejtësia apo madhë …”. Do b efasoni me përgjigjen

Për herë të parë përgjigjet Mihrija: ”Shp,ejtësia apo madhë …”. Do b efasoni me përgjigjen

Aurela Hoxha ka qenë njera nga te ftuarat në emisionin “Shiko kush luan” Asaj i kishin dhënë të zgjidhte mes futbollistit Alban Hoxha, Ledri Vulën dhe modelit të njohur Alesio

Por Aurela tha se nuk mund të zgjidhte mes asnjërit. Por kur pyeten Mihrijen ne syt e Naim Abazit shp ejtesia apo m adhesia ajo ju be fason te gjitheve me pergjigjen e saj qe vet edhe Naimi ha bitet dhe thote qe kurr nuk ma ke thene kete.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…