Nusja me babanë e saj befasuan dasmorët me vallëzim të pa zakontë

Nusja me babanë e saj befasuan dasmorët me vallëzim të p azakontë

Chrissy Mitchell nga Shtetet e Bashkuara, deshi të bënte diçka ndryshe prej vallëzimeve tradicionale në dasma, andaj përgatiti një r utinë me babanë e saj Tim Lesaj.

Sapo ka bërë betimin para partnerit, nusja me të atin dolën në p istë dhe nisën vallëzimin e p azakontë, derisa ishin me ro llera, tra nsmeton Te legrafi.

Dasmorët mbetën të be fasuar, kur 51-vjeçari tregonte lëvizje mjaft të shka thëta, ndërsa ndjekte ritmin bashkë me të bijën.

“Gjithmonë kam dashur të vallëzojë me rro llera, por burri im nuk di si shkon. Andaj e ftova partnerin tim më të mirë”, ka thënë Mitschell.

Në fakt, ata shkojë në bashku në k lub dhe rr ëshqasin së bashku, që kur ajo i kishte 15 vjet dhe për po aq vite të tjera, e vazhdojnë këtë lojë të këndshme.