Mund të gjeni cila këngëtare është kjo në foto?.

Mund të gjeni cila këngëtare është kjo në foto?.

Kështu veproj edhe këngëtarja e njohur Vesa Luma, ku përmes një imazhi të bukur rikujtojë kohën kur ishte fëmijë, shkruan “Kosovarja”.

Nga publikimi i imazhit vërejmë qartë se nuk ka pës uar ndryshime në pamje, duke qenë e tëra natyrale dhe mjaftë e bukur.

M flokë të gjata dhe balluke, ajo ka shkruar: “Nuk e di sa vjeqe mund te kem qene, ndoshta sa Liani tash, kur babi me mori te bej se sionin e pare Ever para aparatit profesional- nuk ia kisha idene pse po fotografohesha aq ma pak per nje ve llim librash shkollor, por e deshta kameran dhe si duket me deshti edhe ajo.