Mihrije Braha zbulon se shqiptari i njohur i ofroi 1 milion dollarë për një n atë

Mihrije Braha zbulon se shqiptari i njohur i ofroi 1 milion dollarë për një n atë

Mihrije Braha dhe Naim Abazi, janë një nga çiftet më të da shura e të komentuara të showbiz-it shqiptar. Së fundmi këngëtarja e njohur ka dhënë një intervistë për emisionin “Glamour Zone”, ku ka zbuluar disa ng jarje të pathëna më parë.

Gjatë intervistës, Mihrija ka treguar se si ka re fuzuar of ertën 1 milion euro për një na të. Gjithashtu ajo ka zbuluar edhe se si ka re aguar bashkëshorti i saj pasi mësoi lajmin.

Shqiptari i njohur i ofroi 1 milion euro për 1 n atë në ishull.

“A të ka n gacmuar ndonjëherë, një mashkull i famshëm i showbiz-it shqiptar, pa dijeninë e Naimit?”, e pyet moderatorja.

“Ka qenë një of ertë 1 milionë dollarësh, një na të në një ishull. Është shumë i njohur, dhe është shqiptar”, tregon këngëtarja e njohur.

Dhe e dini më të bukurën? Pas asaj telefonate ku mori ofe rtën, Mihrije ka telefonuar menjëherë Naimin dhe i ka treguar se çfarë kishte ndodhur.

“Ai filloi të më ta llte e të bënte sh aka duke më thënë: ‘Më ke h umbur 1 milion dollarë. Këtë ma ka përmendur 2 muaj e gjysmë”, tha ajo.