LAJMI I FUNDIT : Albin Kurti e pranon popull behuni gati kjo do te ndodh ne Kosove…

LAJMI I FUNDIT : Albin Kurti e pranon popull behuni gati kjo do te ndodh ne Kosove…

Albin Kurti ka pranuar se është ne pritje qe Gj ykata K ushtetuse, te ia kthej ma ndatin të cilin ia dha populli dhe se politikanet ia morren nga duart me të padrejtë dhe se per këtë nuk ka asnjë dyshim se gjy kata do të vendos në të mirë të popullit.

“Po pres, nuk është se kam ndonjë shpresë të madhe, por une bëhem Kryeminister, vetem atëherë kur populli me thotë”Shk arkime s igurisht që do të ketë, sidomos atyre që u em ruan pa meritë.