Kam d ashnore motrën e Arjan Çanit, kengetari i njohur ben deklaraten e papritur

Kam d ashnore motrën e Arjan Çanit, kengetari i njohur ben deklaraten e papritur

Prej vitesh, Soni NRG është një emër që s hkakton shumë z hurmë në ekranet shqiptare.

Së fundmi, i ftuar në ABC e Mëngjesit, ai ja rrë fyer gjithçka nga fillimet me grupin T he Dre ams dhe deri tek m arr ëdhëniet me vajzat e famshme të showbizit.

Në një moment, i pyetur nga moderatori Alban Musa nëse ka qenë ndonjëherë në një lidhje da shurie me një vajzë të njohur, ai e ka pranuar. Madje ka deklaruar me plot humor se bëhet fjalë për motrën e Arjan Çanit, por që më pas është shprehur se e gjitha kjo ishte në kuadër të sh akas, pasi moderator nuk ka motër.

“Kam pas mar rëdhënie me një vajzë që nuk është e përfshirë shumë të shoWbizit, vëllai i saj është i njohur. Kam qenë në një lidhje me motrën e Arjan Çanit”, ka thënë Soni.