Fotot që po bëjnë namin në rrjet dalin fotot e Ledjanës në krahë të një bu rri që jeton në…

Fotot që po bëjnë namin në rrjet dalin fotot e Ledjanës në krahë të një b urri që jeton në…!

Ledjana Prenga vendosi të largohet nga emisioni duke u shprehur se e kishte të vë shtirë të pë rballonte

p resionin dhe se nuk po e gjente dot veten mes kon kurrentëve të tjerë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! ma rket!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…