Exluzive Tuna tregon se me cilin person te njohur e hu,mbi vi rgjrinë

Exluzive Tuna tregon se me cilin person te njohur e hu,mbi vi rgjrinë

“N djenjat atëherë nuk më ishin shumë të rëndësishme”, tha kengtarja e njohur shqiptare. Tuna tregon se me cilin artist shum te njohur

shqiptar e humbi v irg,jerin.Ajo tha se kurr nuk e harron ate dit se cfar kn aqesie ka n dje.Artisti i madh shqiptar qe i h umbi vir,gjerin Tunes eshte…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn