E Pabesueshme: Safeten e ‘tra,dhton’ fustani, i del gji,oksi në prani të Sabriut, por shikoni re agimin e tij (Video)

E Pabesueshme: Safeten e ‘tra,dhton’ fustani, i del gji,oksi në prani të Sabriut, por shikoni r eagimin e tij (Video)

E Pabesueshme: Safeten e ‘tradhton’ fustani, i del g joksi në prani të Sabriut, por shikoni

reagimin e tij….Safete Mustafa është njëra nga dy motrat më të famshme, të njohura si Motrat Mustafa. Ato të dyja ishin të pranishme në dasmën e moderatorit Labinot Gashi, të cilat u dukën shumë bukur dhe elegante. Por si duket Safetja kishte një p roblem të madh ku e tr adhtoi fustani dhe pa pritur i del g joksi, por nuk mund ta besoni si re agon Sabriu, …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…