Bekë Berisha: “Kom fuqi aq te madhe sa me ja nxi jetën” Albin “SHKAVELLIN”? Si e komentoni

Bekë Berisha: “Kom fuqi aq te madhe sa me ja nxi jetën” Albin “SHKAVELLIN”? Si e komentoni

Ai tha në RTK se edhe nëse partia e tij nuk e ndj ek ai do të përkujdeset që t;ia përmedn secilin veprim per t’ia kujtuar se nuk është e lehtë të mbahet p ozita e kryeministrit.

“Ro li jonë do të jetë k onstruktiv, nuk do të jemi si Vetëvendosje. Edhe kur është mirë edhe kur është k eq me ku ndërshtu.Ai si duket ka f uqi teper te madhe dhe nuk i intereson per Albin Kurtin duke e hap r ek lamen me poshte ju keni mudnesi te shikoni te ploet lajmin.