Xhavit Fazliu i “ofendon rëndë mërgimtarët Ju jeni qenefa të diasporës”

Xhavit Fazliu i “ofendon rëndë mërgimtarët Ju jeni qenefa të diasporës”

Qe nefa ve te Diaspores (Votuesve te Serbise)…..
Me ti lyp baba ose vllau 250 euro sh pirtin ja thani me an kesa e me lo t, se sa vshtir fitohet pa rja ne diaspore….

Kur ju thirri Serbija permes Vetvendosjes me kthy bo rxhin ndaj tyre dhe kunder çl irim tarve, kembe e duar ishit tuj t hy me kr y me kohe obligimin vellazeror! Valon Syla ju ka quajt “gerrnaqa”, kurse une ja shtoj nje pa sus “g errnaqa te q enefit” (veq per tahret)… Per te pare videon shtyp ne r ek1amen me poshte