Vajza 27 v jecare tregon H lSTORlNË personaIe me koIegun e punes 22 vite me te madh

Vajza 27 v jecare tregon H lSTORlNË personaIe me koIegun e punes 22 vite me te madh

Kam dy vite lidhje jas htëmartesore me një nga kolegët e mi. Ai është i martuar dhe ka 3 fëmijë, ndërsa unë jam e martuar prej 8 vitesh por nuk kam ende fëmijë.

Unë jam 27 vjeç ndërsa ai është 49. Që ditën e parë që ai ka ardhur në ko mpani, e dalluam në sytë tanë që pati një shk ëndijë.

Pas disa takimesh në punë, ai më ftoi një pasdite për një kafe, dhe k imia jonë ishte e paevitues hme. Pas kafes, disa ditë më vonë më ftoi në një darkë.

Gjeta justifikim për tim shoq dhe dola, sepse vërtetë kisha filluar të fiksoh esha shumë pas tij.

Pas darke, kur po më shoqëronte për në shtëpi, më fu ti në makinë, më p uthi… dhe më pas përfunduam duke bërë da shuri në pjesën e pa sme të makinës.

Kështu nisi e gjithë lidhja jonë, e cila tani është më e fortë se kurrë. Por edhe pse ne ndihemi shumë mirë me njëri-tjetrin dhe ra porti jonë in tim është f antastik. Ne sërish nuk und të jemi bashkë.

Në jam e martuar me një person shumë të mirë i cili më do dhe më respekton, por martesa jonë është shumë e mër zitshme. /EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ndërsa ai nga ana tjetër, edhe pse dëshiron shumë që të jetojmë bashkë, thotë se nuk mund të n dahet nga gruaja pasi nuk do që fëmijët e tij ta përjetojnë keq këtë di vorc.

Nuk di çfarë të bëj… dua shumë që të filloj një jetë të re me të por më duket se ai nuk do të mundet kurrë që të ndahet dhe të pranojë ta nisim nga e parë bashkë”. /EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe