Ua po ky?! Mevlani i futet në dhomën e zh veshjes Ledjanës, ja çfarë ndodhi mes tyre

Ua po ky?! Mevlani i futet në dhomën e zh veshjes Ledjanës, ja çfarë ndodhi mes tyre

Pas një të diele të zh urmshme, plot emocione të forta, me hyrje të reja, por edhe me largimin e çiftit të parë, Tea dhe Andi, sot nisi një java e re për “Për’Puthen”

Antonela është hyrja më e re e këtij emisioni das hurie, e cila ka nd ezur d ebate të pafundme, e madje ka ardhur me një d eklaratë shumë të fortë: është në Pë rputhen për Mevlanin!

E gjithë kjo d eklaratë duket se i pëlqeu mjaft Melanit, por nga ana tjetër u duk zi një xhelozi e Ledjanës për Mevlanin. Kamerat në b ackst age filmuan momentin kur Mevlani i shkonte nga p rapa Ledjanës që të sqaroheshin, por ajo preferoi të largohet. Per te pare videon shtyp me poshte: