Prej dy vitesh s’dihet ku është/ Dalin në dritë detajet rr ëqethëse, shqiptarin e gjetën duke fj etur me kunatën në gjermane, d yshohet se…

Prej dy vitesh s’dihet ku është/ Dalin në dritë detajet r rëqethëse, shqiptarin e gjetën duke fj etur me kunatën në gjermane, dy shohet se…

Gjermania sërish po zj en nga la jmi për vajzën Rebecca Reusch e cila prej dy vitesh nuk dihet se ku është. Ajo dy vite më parë shkoi të f linte në shtëpinë e motrës së saj, e cila është e martuar me një shqiptar me emrin Florian 29 vjeç.

Ai punon si kuzhinier, por tani lajm për mediat gjermane është se do të bëhet b aba për herë të dytë. H et uesit s upozojnë se ai v r au Rebekën, motrën e gruas së tij. Ai u a rr est ua dy herë dhe përfundimisht u la i lirë për m un gesë p rovash. Tani përveç vajzës së tyre 4 vjeçe, një fëmijë i dytë do të vijë në jetë. Por për p ol icinë në Berlin janë të bindur se Rebecca mund t’ ia ke të ma rrë je tën kunati i saj shqiptar, por p roblem janë pr ovat. Nga de tajet që u publikuan thuhet se motra e saj e kishte g jetur në d ivan me të shoqin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU