Po e bën namin / Vetëm 24-vjeç, njihuni me sh oferen më s*ksi të autobusëve

Po e bën namin / Vetëm 24-vjeç, njihuni me shof eren më s*ksi të autobusëve

Ajo ka treguar se të gjithëve iu duket e pab/esueshme kur ajo tregon profesionin e saj, por thotë se e do shumë punën e vet. Jodie Leigh Fox ka gjetur punën e saj të ëndrrave para tre vitesh, kur filloi të punonte si sh ofere e autobusëve.

24 vjeçja nga Anglia thotë se e pëlqen punën e vetë shumë, dhe thotë se ka dëshirë ta bëjë këtë punë deri në pe nsionim. Mirëpo që kur ka nisur punën, Jodie thotë se e kanë mbuluar me komente rreth dukjes së saj shumica e pasagjerëve. Ajo thotë se shumica e komenteve vinë nga p asagjerët meshkuj. Jodie thotë se zakonisht meshkujt i thonë se nuk kanë parë kurrë një shofere autobusi kaq të bukur, ose se ajo është shumë e bukur për të bërë këtë punë.