Oh Z.ot! Këngëtari Bujar Qamili në gj endje të r.ëndë nga Vìrusi, pritet çdo moment që…

Oh Z.ot! Këngëtari Bujar Qamili në gje ndje të r.ëndë nga Vìrusi, pritet çdo moment që…

Këngëtari i njohur i muzikës popullore, Bujar Qamili është inféktuar dhe ndo/dhet në gjéndje të réndë shéndetésore. Sipas asaj që r àporton ‘Dosja.al’, mësohet se Qamili është inf/éktuar prej disa ditësh, ndërsa gjéndja e tij është përkéqésuar dhe tashmë ai është shtrùar në spítalin Inféktiv.

Qamili tashmë ndodhet në teràpi inténsive dhe po mérr n dihmën mjékësore nga mjékët dhe inférmierët e spítalit Inféktiv, i njohur që préj pandémisë. Ndërsa 1 tjetër burim thotë se nuk dihet ende nëse ka qenë v irusi që e ka çuar këngëtarin në gjéndje të réndë drejt një spítali në Itali. Bujar Qamili ka qenë për disa javë në kòma dhe vetëm ditët e fundit ka pasur një zhvillim pozítiv me zgj imin e tij. Ende si tuata nuk është jàshtë rre/zíkut, por ka shprésë. I urojmë shëndet dhe rikùperim të shpejtë këngëtarit Bujar Qamili. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU