Mos kalo pa dhene ng ushellime/ Nderron je te nga Kovid edhe nje infermiere e njohur shqiptare

Mos kalo pa dhene n gushellime/ Nderron je te nga Kovid edhe nje infermiere e njohur shqiptare

Miradije Pllana – Hoti, infermiere në Kli nikën e Neurologjisë në QKUK, ka nd ërruar j etë si pa sojë e infektimit me COVID-19, shkruan Gazeta Sinjali.

Lajmin për vd ekjen e saj e ka bërë të ditur Si ndikata e Infermierëve të Kosovës përmes një postimi në Facebook

“Sindikata e Infermierëve të Kosovës, me pi këllim të thellë ka marrë lajmin se nga vir usi COVID-19, ka n dërruar jetë Miradije Pllana-Hoti, infermiere në Kl inikën e Neurologjisë, QKUK. Do të kujtohet si profesioniste e përkushtuar në punë dhe që nuk ndaloi së shërbyeri pac ientëve, përgjatë shumë viteve. Në emër të Si ndikatës së Infermierëve të Kosovës, familjes së n djerës dhe gjithë kolegëve, ju shprehim ng ushëllimet më të sinqerta”, thuhet në njoftimin e kësaj s indikate./Gazeta Sinjali/