Këngëtarja Kosovare, Bëhet Myslimane Pas Klipit Në “A rkivol, Beson Në ZOT:

Këngëtarja Kosovare, Bëhet Myslimane Pas Klipit Në “Arkivol, Beson Në ZOT”

Këngëtarja kosovare Asya Gashi, emri i vërtet i së cilës është Laureta Gashi, e njohur si “Lady Gaga” e Kosovës, vendosi të bëhet myslimane pas klipit të këngës së saj të re.

Gashi, e cili hyri në ar kivol në klipin që x hiroi për këngën e tij të fundit, theksoi se ai ar kivol i ndryshoi je tën e saj, e për këtë arsye ajo është k onvertuar në fenë islame.

“E vura në dyshim j etën time shumë pasi klipi që xh irova, duke qëndruar në e rrësirë në atë a rkivol më çoi në dritë”, tha artistja Asya Gashi.

Ajo u vendos në Stamboll dy vjet më parë, e tani është bërë myslimane, kënga e saj dhe k lipi për mbante një mesazh kundër r aci zmit.Gashi, një besimtare në Hi nd uizëm, ishte shumë e i m p resionuar nga ajo që pë rjetoi gjatë xhirimeve.