Ju kujtohet Xheisoni? “Taramelja u bë karamelja”, ja çfarë i n dodhi pak me pare

Ju kujtohet Xheisoni? “Taramelja u bë karamelja”, ja çfarë i ndodhi pak me pare

Të gjithë e mbajnë mend Xheisonin. Vogëlushi nga Mushqetaja e Tiranës ishte një nga personazhet më të dashura të emisionit “Në Kurthin e Piter Pan 2”.

Ai mbahet mend për ba tutat e tij origjinale, por mbi të gjitha për faktin që në vend të shkronjës “K” thoshte shkronjën “T”. Por çfarë ka ndodhur gjithë kësaj kohe me Xheisonin? Ai është rritur dhe vazhdon shkollën në Tiranë. Por mbi të gjitha, “taramelja” është bërë tani karamelja.

Alketa Vejsiu: Pati shumë kr itizerë në w eb. Unë jam shumë e hapur bashkë me stafin, që t’i dëgjojmë të gjitha, por në fund të kësaj historie mbetet mesazhi i familjes së Xheisonit në ditët e t ërmetit, kur shtëpia e Xhejsonit p ësoi d ëmtime të mëdha si shumë shtëpi sepse ishte në g jendje ku duhej të ndërhyrje. Jemi shumë të kënaqur që Xheisoni sëbashku me motrën është zhv endosur në Tiranë. Ai ka filluar shkollën këtu në kryeqytet dhe ata që ishin të shqetësuar për “T” e tij dhe na kritikuan dhe na thanë që po bënim show, dua t’u them me k eqardhje që nuk e çuam tek l ogoped isti, thjesht pritëm që ai të rritej. “T”-ja ka ikur dhe ai nuk e thotë më. Kështu që Taramelja është bërë karamele. Ishte proces i rritjes. Është bërë çun i madh tani dhe Xhejsoni nuk e thotë më “T”. Jam shumë e më rzitur sepse ishte l ezeti dhe kripa.