I mori jet ën gruas, dy vajzave të vogla dhe vjehrrës/ ZbuloheT: Ishte i palumtur dhe askush nuk duhet të j etonte më

I mori je tën gruas, dy vajzave të vogla dhe vjehrrës/ ZbuloheT: Ishte i palumtur dhe askush nuk duhet të j etonte më

Ata dukeshin një familje shumë e lumtur, por 41-vjeçari i mori j etën gruas së tij dy vajzave të vogla, gruas së tij dhe vjehrrës.
Ai i vuri fl akën shtëpisë dhe hu mbën je tën të gjithë. Daniel 41 vjeç dhe Jana K. 37 vjeçe ishin të buzëqeshur në çdo foto. Fqinjët thonë se ata dukeshin shumë të lumtur.

Por gjithçka ishte thjesht një fa sadë. Si r aportojnë mediat gjermane ra portojnë se ai ishte i palumtur se familja nuk i jepte më lumturi dhe ndaj u mori je tën. E ditur bëhet se burri ka vu ajtur për një kohë të gjatë nga një de pr esion i fshehur dhe askush nuk e kishte kuptuar.