H allakatet Mihrije Braha: Jam Femra Me E Bukur, Më E Kompletuar Dhe Më Inteliigjente Në Kosovë. Mendimi Juaj ?

H allakatet Mihrije Braha: Jam Femra Me E Bukur, Më E Kompletuar Dhe Më Inteliigjente Në Kosovë. Mendimi Juaj ?

Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më. inteligjente në Kosovë.
Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi.

Në paraqitjen e .saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet m jeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte .këngëtarja.

Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe .në bi znes. Në Instagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë. foto ku duket bukur. Ndërkaq, së shpejti priten edhe pro jekte të reja muzikore. prej saj.