E FUNDIT / Arta Elezajt I Del Edhe Nje Video Tjeter Ne Shesh.

E FUNDIT / Arta Elezajt I Del Edhe Nje Video Tjeter Ne Shesh….

Arta Elezaj ka qenë aktore e Serialit ” O sa mire” ku u bë e njohur për

pu/blikun e gjerë. Ndërsa jeta e Artës ndryshoi rr ënjësisht pasi la këtë serial, ajo shihej me gjëra të s htrenjta dhe me pushime të vazhdueshme. Arta Elezaj ka qenë aktore e Serialit ” O sa mire” ku u bë e njohur për publikun e gjerë shkruan GazetaFlash24. Ndërsa jeta e Artës ndryshoi rr ënjësisht pasi la këtë serial, ajo shihej me gjëra të shtr enjta dhe me pushime të vazhdueshme.videon mund ta ndiqni ne vazhdim: