DaIin fotot e “TURPlT” që VIP-at shqiptare nuk do DONlN të shihnit, si kanë qenë vite më parë

DaIin fotot e “TURPlT” që VIP-at shqiptare nuk do DONlN të shihnit, si kanë qenë vite më parë

A i mbani mend personazhet e televizionit vite më parë, apo ju ka shkuar ndonjëherë në mendje të bëni një p ar alelizëm se si kanë qenë ata në të vërtetë? Një galeri fotosh e b otuar në gazetën Shqiptare para 12 vitesh pikërisht në vitin 2008 vjen dhe ju çon pas në kohë, duke ju njohur me personazhet dikur.

Këto fotografi janë shk repur gjatë n atës së “Super Model of the World”, moderuar nga Arbana Osmani dhe të s iguruar. Në këtë ga leri nuk mund të kalojnë pa u vënë re disa nga momentet më pi kante dhe detajet më të pa para. Nga cigarja e Arbana Osmanit e deri tek “mbështetja” që Ermali i jep Amit…