42 vjeça rja kërkon bu rrë : Jam nga Kosova, jam e vi*gjër kam jetuar me mamin e dua për shtëpi burrin!

42 vjeça rja kërkon bu rrë : Jam nga Kosova, jam e vi*gjër kam jetuar me mamin e dua për shtëpi burrin!

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin ‘Aldo Morning Show’ një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se

nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. Ajo tha se ka patur disa r aste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka s erioze. “Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin. Kam patur r aste, por kanë qenë r aste për tallje, donin direkt dhe në h otel”, tha Vera.