U “grinden se po kercente kunati me nusen, behet sherri ne dasem”

“U grinden se po kercente kunati me nusen, behet sherri ne dasem”

Një dasmë gati sa nuk është kthyer në t ra g je di, në Adana të Turqisë, pasi kru shqit kanë nisur të zi h en

me fjalë, ndërsa më pas s herri ka de g j n eru ar në p ër le shj e me karrige dhe gr us ht a.Arsyeja pse nisi është nga më të çu ditëshme, që mund të jetë dëgjuar ndonjëherë.Kënga e parë e dasmës që u luajt për çiftin në momentin kur nusja dhe dhëndri hynë sallë, ishte zgjedhur nga vetë ata.