Shefqet Krasniqi: Ju kam thanë “herdo kurdo“ Albini do të fitoj bindshëm në Kosovë!

Shefqet Krasniqi: Ju kam thanë “herdo kurdo“ Albini do të fitoj bindshëm në Kosovë!

Hoxhë Shefqet Krasniqi, ka folur edhe për disa politikanë të vendit në studion e TV Dukagjinit. Çka ka të k eqe nëse Albini është mysliman?, unë prej 2014 këtë e kam shënuar edhe në libër unë më me punë të politikës do të jem bukur larg prej saj. Do të jem bukur

larg, jo pse i tutem apo se nuk kam bagazh por për disa shkaqe tjera. Kjo qeveri që ka ardh tani, populli ka pritur shumë, kur ishte në k oalicion me LDK-në, shumë kanë folur dhe shumë kanë premtuar. Tani lind një pro blem tjetër që ne nuk ja jepim sha ncen me provu vetveten, na nuk e lëshojmë dhe kemi me rrë zu në tokë”, ka thënë ai.