Rrëfehet Vlora Dumoshi: Ja pse më br aktisi Shkumbin Kryeziu për Mimoza Mustafën (VIDEO)

Rrëfehet Vlora Dumoshi: Ja pse më bra ktisi Shkumbin Kryeziu për Mimoza Mustafën (VIDEO)

Shkumbin Kryeziu sot është i martuar me këngëtaren Mimoza Mustafa, por para kësaj ai kishte një martesë tjetër.

Ish-bashkëshortja e tij Vlora Dumoshi, ka folur për herë të parë për j etën dhe martesën që kishte me artsitin Shkumbin Kryeziun.

Dumoshi e cila është zyrtare e LDK-së, ku ka mbajtur disa po zita të larta publike, (tash përsëri ministre e Kulturës…), ka folur për martesën e dës htuar me Kryeziun.

Ajo ka treaguar se di vorci me Shkumbinin ka ardhur pas një tr adhtie që i kishte bërë ai edhe pse në atë kohë ata ishin prindër të dy djemëve.

Në një rrëfim në emisionin “Lemza”, Vlora ka treaguar se ka jetuar me prindërit e tij edhe pas 7 viteve kur Shkumbini ishte larguar nga shtëpia për të jetuar me Mimoza Mustafën me të cilën ka krijuar edhe familje.

Për më shumë ndiqni pjesën kur Vlora Dumoshi flet për martesën e d ështuar me Shkumbin Kryeziun.