“Përkeqsohet Ardit Gjebrea nga Covid,me lot në sy o vëllezer dhe motra lutuni për mua Aman thot ai”!

“Përkeqsohet Ardit Gjebrea nga Covid,me lot në sy o vëllezer dhe motra lutuni për mua Aman thot ai”!

Moderatori shumë i dashur për publikun, Ardit Gjebrea njoftoi pak ditë më parë se është inf ektuar me Covid. Megjithatë kjo nuk e pengoi Arditin që të dielën ta drejtonte nga shtëpia emisionin “E diela shqiptare”.

Mirëpo këtë herë m jekët i kanë thënë se ai duhet të bëjë pushim dhe “E diela shqiptare” këtë javë do të ketë tre prezantues që do të zëvendësojnë Arditin derisa të rikthehet. /EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Gjysma ime” dhe “Të panjohurit” do moderohet nga Enkel Demi, bën të ditur Arditi.

“Telebingo shqiptare”, do moderohet nga Gentian Zenelaj. /EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Dhe “Ka një mesazh për ty”, nga Marsela Çibukaj.

“Këtë të dielë mj ekët më thanë pushim, por nuk do të ketë pushim E Diela Shqiptare”, shkruan Arditi.