Njihuni me “QENlN më GJlGAND” në botë (Video)

Njihuni me “QENlN më GJlGAND” në botë (Video)

Ky qen mund të quhet si njëri ndër më të mëdhenjtë që e kziston në këtë botë.

Burri nga Kina Veriore rreth të 60-ve ka një qen aq të madh, saqë ia kalon edhe vet atij kur është ulur.Në këto pamje të realizuara vitin e kaluar në pro vincën He bei, shihet qeni i gjatë një metër.

Sipas pronarit, qeni tani i ka mbushur pesë vite dhe është i shëndoshë e i f ortë.
v1de0