LAJMI FUNDIT: Adriana Matoshi bëhet deputete, Urime

LAJMI FUNDIT: Adriana Matoshi bëhet deputete, Urime

Aktorja e njohur shqiptare, Adriana Matoshi, kandidoi për p ostin e deputetës në k uadër të Lëvizjes Vetvendosje.Deri më tani, r aportohet se 37 deputetë nga subjekti politik në të cilin Matoshi bën pjesë kanë marrë votat e mjaftueshme për deputetë, ku në mesin e tyre është edhe aktorja e njohur, Adriana Matoshi.
Adriana Matoshi ka një s ërë rolesh të suksesshme dhe së fundmi është shpërblyer me çmimin aktorja më e mirë në festivalin e Francës “See a Paris 2020”

Deri më tani, r aportohet se 37 deputetë e kanë s iguruar pjesëmarrjen në Kuvend në le gjislaturën e ardhshme.
Lista:Vjosa OsmaniGlauk Konjufca
Vasfije KrasniqiAvni DehariArben VitiaDonika GërvallaShqipe SelimiLiburn AliuHekuran MuratiArmend MujaArbëria NagavciFitim HaziriHaxhi AvdyliFatmire KollçakuMimoza Kusari LilaHaki AbaziXhelal Sveçla
Saranda BogujevciFaton PeciFitore PacolliHysamedin FerajHajrullah ÇekuDoarsa Kica XheliliFitim UkaArbër RexhajDimal BashaEnver DugolliValon RamadaniAlbana Morina XharraAgon BatushaMefail BajqinovciAdriana MatoshiEman RrahmaniDrita MillakuVendenis LahuSalih ZybaLeonora ‘Svarça*Renditja e emrave nuk është në bazë të votav’e.