Gruaja li nd në avion, bebja përfiton udhëtime falas gjithë je tën

Gruaja li nd në avion, bebja përfiton udhëtime falas gjithë j etën

Një avion i Arabisë Saudite ka qenë i de tyruar të ulet në tokë përpara parashikimit sepse një grua që udhëtonte në të ka l indur gjatë fluturimit.

Avioni ishte duke udhëtuar nga Dammami drejt Kotchit, por fluturimi është ndalur në Mumbia. Mj ekët e e kuipazhit bënë që gjithçka të shkonte mirë dhe vogëlushi bashkë me të ëmën të ishin të shëndetshëm.

Ky ishte r asti i parë i këtij lloji që kom pania indiane e fluturimit, ka vendosur që fëmija të mos ketë nevojë për asnjë biletë në udhëtimet e j etës së tij.

Në raste të tjera të ngjashme, bebet kanë pasur të drejtën e udhëtimeve f alas deri në një moshë të caktuar ose kanë përfituar vetëm disa fluturime prandaj ky i fundit është bebja më me f at që ka lindur në ajër.