Goca e mamit! Renee i bën Norës de dikimet më të bukura të dashurisë

Goca e mamit! Renee i bën Norës d edikimet më të bukura të dashurisë

Vogëlushja e Nora Istrefit dhe Robert Berishës, Renee, po rritet dita ditës dhe tashmë është bërë një zonjushë e vogël e cila shoqëron të ëmën me pushime.

Renee-n e mbajmë mend ende foshnjë, kur Nora e Roberti p ozonin me të në krah, por ja që koha kalon shpejt dhe si një vajzë “e rritur” tashmë, Renee merr vendin që i takon.

Këngëtarja dhe e bija janë bërë shoqet më të mira të njëra-tjetrës dhe Renee i bën mamit de dikimet më të bukura.

Nënë e bijë kanë sh ijuar dëborën dhe e vogla i ka lënë këngëtares një mesazh dash urie, ku i shkruan në dëborë “Të dua”.