Detaje të reja nga su ulmi i autobusit me kosovarë në Mal të Zi

Detaje të reja nga su ulmi i autobusit me kosovarë në Mal të Zi

Është su lmuar me gu rë në Berane autobusi me t uristë-s ki atorë kosovarë të kishin shkuar për skijim në sht igjet e Kolashinit të Malit të Zi.

Lajmin e ka bërë të ditur Semir Kardovic, k onsulent në një Agjenci Turistike në Rozhajë, përmes një postimi në Facebook.

Kardovic ka thënë se ng jarja e sotme ia kujton vitet e 90-ta, ndërsa ka bërë të ditur se p olicia malazeze ishte vetëm 200 metra larg vendit të n gjarjes.

Ai ka thënë se nuk është hera e parë kur janë s ulmuar autobusët me t uristë kosovarë që shkojnë atje për s kijim.

“Absurdi më i madh në tërë këtë rr ëfim është se p atrulla e p olicisë në Berane ishte vetëm 200 metra larg vendit të ng jarjes. Dhe kur or ganizatorët e ushëtimit kanë shkuar ta paraqesin ras tin, ata u kanë thënë se mund të vazhdojmë rrugën sepse asgjë nuk mund t’u ndihmojnë”, ka shkruar Kardovic, duke pyetur nëse ky ishte urimi i malazezëve për 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.