Bleona Qereti “Hallakatet E Tëra, Vetem Kjo I Mungonte Del Me Bre k Ne Rrugë, Bile I Del Edhe”…!!

Bleona Qereti “Hallakatet E Tëra, Vetem Kjo I Mungonte Del Me Br ek Ne Rrugë, Bile I Del Edhe”…!!

Bleona Qereti hallakatet e tera, vetem kjo i mungonte del me br ek ne rruge, bile i d el edhe…!!
Këngëtarja shqipt,are Bleona Qereti eshte duke punuar një s et të ri fotog,rafik, por gjatë xhir.imeve i ka ndodhur nj,ë e pa pritur.

Bleona vetë ka pub,likuar pamjet ku shi.het duke po zuar me një rrje të, xhaketë e çizme tek,sa duket në super formë. Mir,ëpo teksa p ozonte, rrugëve të Hollyw.ood-it takat su per të larta dhe ambi,enti i lagur nga shiu, bëri që ajo të rr ëshkiste.