Befason Sabri Fejzullahu, Dëgjojeni se çka thotë ai për Gruan e tij në emision live

Befason Sabri Fejzullahu, Dëgjojeni se çka thotë ai për Gruan e tij në emision live

Ishte e bukur, e ëmbël dhe menjëherë në atë r ast mendova ta bëj për vete. Me aftësitë e mia prej aktori e binda zemrën e saj të qëndronte për shumë kohë me mua dhe të vazhdojmë të jemi bashkë Sikur që edhe jemi edhe sot tha Sabriu, i cili para Nerës kishte një grua tjetër.

“Kisha kohë që isha ndarë me bashkëshorten e parë, dhe këtë po e tregoj tani për herë të parë në këtë emision, u nd ava nga ajo se e kuptova që më tr adhtoi.