Tro.ndit gazetari: Efektivi që vr.au Klodian Rashën, eshte i aferm i Edi Rames, ja lidhja ne qeveri.

Tro.ndit gazetari: Efektivi që vr.au Klodian Rashën, eshte i aferm i Edi Rames, ja lidhja ne qeveri.

Basir Çollaku ka deklaruar në “Çim Peka Live”, se efektivi që vr.au Klodian Rashën, është një i afërm, me një ish ministër të br endshëm të qeverisë Rama.

Çollaku nuk dha informacione të mëtejshme se për kë bëhet fjalë, por tha se po lici është me origjinë nga Tepelena.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Te dhënat e deritanishme, ka të bëjë me një nga ministrat e br endshëm të mëparshëm, është i afërm. Kjo ka shërbyer edhe si p resion i shtuar ndaj çështjes. Është nga Tepelena polici”, tha Çollaku.Mbrëmjen e sotme ka patur sërish pr otesta të dh.unshme dhe dorëheqja e Sandër Lleshajt nuk e ka sh uar ze mërimin e protestuesve.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nga ana tjetër, p olicia është përgjigjur në disa raste me akte dh.une jo pro porcionale, siç ishte r asti i një të riu që u go.dit dhe ma.sakrua, kur nuk përbënte asnjë rr ezik për po licët me sk afandra.