Re agon Linda Morina oj Mihrije po ti spo dishe me shkru bre, më traktor te kisha shkel

Re agon Linda Morina oj Mihrije po ti spo dishe me shkru bre, më traktor te kisha shkel

Rea gon Linda Morina oj Mihrije po ti spo dishe me shkru bre, më traktor te kisha shkel
Me
shkrimi dhe gabimet qe i beri mirhrija siq duket e ka nervozu shum edhe Linden ku edhe ajo pas asaj qe shkrujati Mihrija
Të shumtë janë rastet kur këngëtaret shqiptar nuk dinë të shkruajnë mirë shqip, e shpesh nuk mungojnë rastet kur i shtojnë dhe anglishten “perfekte”, dhe bëhet një lëmsh i tërë.

Një gjë e tillë ka ndodhur me Mihrije Brahën, e cila për fat të mirë shkroi thjesht dy fjalë, e në këto dyja, dy gabime.
“Ep opea e UQK-së”, shkruan Mihrije Braha në fotografinë e publikuar sot ku shihet pranë bashkëshortit të saj, Naimit si dhe një grupi va lltarësh, duke harruar shkronjën “J” dhe “Ç”, saktësisht “Epopeja e UÇK-së”.

Siq duket linda morian e ka vrejtur dhe eshte e no rveozuar tejet mase po qysh bre mihrije me shkru ashtu te kisha njek me traktor me ka si naime e ste kisha majt kurr per gru.