Po shkonte në shkollë me një çantë të ç uditshme, nëna “luan mendsh” kur zbulon ç’kishte vajza

Po shkonte në shkollë me një çantë të çu ditshme, nëna “luan mendsh” kur zbulon ç’kishte vajza

Një video në Facebook ka prodhuar mijëra të qeshura në mesin e përdoruesve të rrjetit social. Protagoniste e kësaj historie është një vajzë s eksi, e cila po shkonte në shkollë me një çantë të dy shimtë dhe skenën e ka zbuluar mamaja e saj. Vajza, siç shihet në pamjet e Facebook, do të shkonte në shkollë dhe mbante një “valixhe” që, në të vërtetë, ishte një mbajtëse e vogël e pi jeve fr eskuese /Pamje mePosht

Ajo që gjeti brenda ishin disa shishe bi rra, me sa duket vajza ishte gati të merrte një drejtim tjetër që nuk lidhej me studimet.