Në ditën e Pavarësisë Duda Balje shfaqet elegante, Fustani i saj merr vëmendjen!

Në ditën e Pavarësisë Duda Balje shfaqet elegante, Fustani i saj merr vëmendjen!

Duda Balje veçohet për stilin e saj të veçantë. Ish deputetja komentohet për sharmin dhe elegancën që e posedon. Si çdo vit edhe kësaj radhe nuk mungoi urimi i saj dedikuar përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Kjo është vërtetë një vajzë elegante që ka patur kuvendi i Kosovës /Pamje mePosht

E veshur me një fustan të kaltër teksa vuri në pah línjat e p ërsosura ajo shkroi: Gëzuar ditëlindjen shteti im i bukur, i cili mori mijëra pëlqime brenda pak minutave.