Jam 37 Vjeçare Dhe Jetoj Në Në München Gjermani, Kerkoj Mashkull Shqiptar Per Li.Dhje, Numrin Këtu…

Jam 37 Vjeçare Dhe Jetoj Në Në München Gjermani, Kerkoj Mashkull Shqiptar Per Li.Dhje, Numrin Këtu…

Jam 37 vjeçare , ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza .Jam single dhe as sesi nuk po mund te kn aqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.

Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes.

Jam 37 vjeçare , ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza .Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gj endjen ne te cilen gjendem.

E ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen.

Te gjitha Liket dhe komentet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me interesant dhe terheqes, ateher do te ju lajmrohem..!!