“Habit“ Burdushi Me Këtë Deklaratë Për Albin Kurtiin, Po Ai U Kon Te Une Dhe

“Habit“ Burdushi Me Këtë Deklaratë Për Albin Kurtiin, Po Ai U Kon Te Une Dhe

Burdushi godet përsëri, ai deklarohet se krytetari i levizjes Vetevendosje Albin Kurti, ishte dje ne shtëpinë e ti për tu konsultuar me te.

“Po, Albin Kurti ka qene i ftuar ne shtëpinë time, kemi biseduar diçka rreth i deve politike te ti, dhe besoje qe shumë shpejt do te jete kryeministër.”Burdushi kohe me par kishte deklaruar se ishte ai qe kishte arritur ta bënte kryeministër Ramush Haradinaj Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive