Gentës i shfaqen pa pritur disa detaje së saj të trupit

Gentës i shfaqen pa pritur disa detaje së saj të trupit

Këngëtarja Genta Ismajli po shijon lidhjen me b iznesmenin turk tash e më shumë se një vit.

Genta dhe Usta përbëjnë çiftin më të përfolur në mediat rozë, shkruan “Kosovarja”.

Dyshja përcillet me vëmendje për çdo lëvizje që bën.

Është Genta ajo e cila kohët e fundit ka pësuar ndryshime të mëdha në pamje.

E në imazhin që solli krahë Ustës po vërehet se kanë filluar ti shfaqen rrudhat.

Shikojeni.