E martojnë vetëm 19 vjeçe, 4 ditë pasi shkon te burri ajo nuk i lajmërohet më familjes!

E martojnë vetëm 19 vjeçe, 4 ditë pasi shkon te burri ajo nuk i lajmërohet më familjes!

Një dëshmítar pr etendon se ai e ka parë 19-vjeçaren, pak para se të arratísej, pasi polícia ka u sht ruar një kontroll në atë zonë ku ndodhej dhe Artemisi.

“Polícia e Omonia e di shumë mirë se ku është Artemis. Ditën që p rokurori u largua, ata u larguan nga dera e p asme. Ata u zh dukën … Ajo ndodhej në Iasonos në Metaxourgeio. “Ata e kanë marrë atë.” tha ai.

P olícia ka rinisur kërkimet në zonën më të gjerë, por pa rezultat.