DHIMBJE E MADHE Per Familjen E Kadri Veseli-T / Flet Fqinja.

DHIMBJE E MADHE Per Familjen E Kadri Veseli-T / Flet Fqinja.

Familjarët e ish-anëtarit të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së dhe ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, nuk kanë dashur të flasin, kur një ekip i T7 ka shkuar afër shtëpisë së tyre. Prapa kamerave, ata kanë thënë se janë në g jendje jo të mirë emoc ionale, që lidhet me mungesën e Veselit.Ne lagjen ku jeton familja e Kadri Veselit, për T7 ka folur Fahrie Gashi, fqinje e ish-kreu të PDK-së. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte:

Ajo ka thënë se ndiejnë mungesën e Veselit. “Qe tash, masi ju dashtë me shku atje… Jo veç ne, por krejt mahalla e ndjen mungesën e tij, dhe jemi shumë të pë rlotur, shumë të mërzitur”, tha ajo. “Ne jemi mësu me pa atë gj allërinë e tij, sinqeritetin e tij”.“Pres që të bëhet mirë. Edhe ata ishalla drejtësia i shpëton”, tha Fahrie Gashi.