‘Cila është pjesa jote e preferuar në trupin e Besit?’, Xhensila e thotë troç…

‘Cila është pjesa jote e preferuar në trupin e Besit?’, Xhensila e thotë troç…

Xhensila Myrtezaj ishte e ftuar mbrëmjen e sotme në “Klanifornia”, ku Marina i bëri një pyetësor me pyetje nga më të ndryshmet e shumë p ikante. Një ndër to ishte: “Cila është pjesa jote e preferuar në trupin e Besit?”.

Xhensila qeshi dhe u përgjigj: “Kraharori, gjithmonë gjej mbështetje unë dhe Ajka”.

Kjo përgjigje e ha biti edhe Marinën e cila priste që Xhensila të mos e tregonte, por jo, në fakt këngëtarja bëri të kundërtën.

E pyetur se cila është gjëja më e çm endur që ka bërë, Xhensila u shpreh: “Që jam martuar me Bes Kallakun”.