Zajmina Si ma fut tën në xhdo ve nd kën.naqesi e paharrueshme me dy shokkt e ki shin sa krah

Zajmina Si ma fut tën në xhdo ve nd kën.naqesi e paharrueshme me dy shokkt e ki shin sa krah

Zajmina Si ma fut tën në xhdo ve nd kën.naqesi e paharrueshme me dy shokkt e ki shin sa krah Jam Zajmina 28 vjec.Jetoj ne Tirane bashke me burrin me te cilin kam 5 vjet qe jam martuar …Nje mbasdite kisha dale me disa

shoqe te punes per kafe ne nje lokal.Pasi u ulem dhe beme porosine vura re se aty ishin dhe dy shoke te burrit tim “Me qin.me qin. forte u thosha…q.ni gruan shokut”“Oh k.rve do ti c ajme vri mat me thoshin ata” dhe shtynin k..at me fo rce ndj eja qeme p erplaseshin.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn