“Teuta Apo Afrona, Cila Është Më E Mirë Në Sh.Trat?” Habit Blero Me Përgjigjen…

“Teuta Apo Afrona, Cila Është Më E Mirë Në Sh.Trat?” Habit Blero Me Përgjigjen…

Afrona tregon se ka qenë shumë e paragj ykuar nga njerëzit që u lidh me Bleron i cili kishte një d ivorc dhe një vajzë. Por me kalimin e kohës çdo gjë u qetësua.

Ndërsa Blero tregon se funksionimi i lidhjes së tyre është për meritën e Afronës me edukatën familjare që ka është një shembull për të gjithë.Madje ai gjitahshtu u pergjigj edhe ne disa pyejte pro.vokative te cilen nuk h ezitoi te pergjigjet… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e t1j