Tenton të vjedhë 8 palë pantallona, i vesh në të njëjtën kohë.

Tenton të vjedhë 8 palë pantallona, i vesh në të njëjtën kohë.

Një grua ka tentuar të vjedhë 8 palë pantallona duke i veshur të gjitha në të njëjtën kohë, së bashku me të vetat. Ajo u përpoq të dilte nga dyqani e veshur me 9 palë pantallona por u kap mat dhe u urdhërua që ti hiqte.

Mendohet se gruaja është nga Venezuela por vendndodhja e saktë e in cidentit nuk dihet. Ndërkohë që video është bërë vi rale në Peru. Në video, gruaja e paidentifikuar, shihet në banjo duke hequr të gjitha palët e xhinsave që tentoi ti vidhte.